aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το επόμενο «στοίχημα» του Μπεργκ

Ομόνοια: Το επόμενο «στοίχημα» του Μπεργκ

«Ο Γιούστε είναι διαθέσιμος κι αυτό είναι καλό αλλά ο Παναγιώτου έδειξε ότι μπορεί να παίξει. Είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία του Νικόλα. Έδειξε πως μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο όταν βγήκε ο Τόμας. Δεν με εκπλήσσει αυτό». Λόγια του Χένινγκ Μπεργκ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Φλόρα Ταλίν.

Ο Νορβηγός τεχνικός εκθείασε τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό ο οποίος λόγω ετοιμότητας έχει προβάδισμα έναντι του Γιούστε για το αρχικό σχήμα στον επαναληπτικό με τους Εσθουνούς, εφόσον δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Χούμποτσαν.
Ο Σλοβάκος αμυντικός τραυματίστηκε στον ώμο, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και η παρουσία του στο παιχνίδι της Τρίτης (10/8) θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Μετά τους Τζιωνή, Λοΐζου κατά κύριο λόγο και Κακουλλή κατά δεύτερο οι οποίοι έχουν καθιερωθεί το επόμενο «στοίχημα» του Χένινγκ Μπεργκ είναι ο Νικόλας Παναγιώτου.

Ο νεαρός διεθνής με την Νέων αμυντικός αποτελεί θεωρητικά την τέταρτη επιλογή στην ιεραρχία των στόπερ, πίσω από τους Λανγκ, Χούμποτσαν και Γιούστε, όμως ο προπονητής του «τριφυλλιού» απέδειξε ότι δεν θα διστάσει να τον ρίξει στη «φωτιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ