aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το επιπλέον κίνητρο στο Τσίρειο

Ομόνοια: Το επιπλέον κίνητρο στο Τσίρειο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η μοναδική ήττα της Ομόνοιας σε ντέρμπι με τον Μπεργκ στον πάγκο της, ήταν από τον Απόλλωνα την περσινή σεζόν. Πριν από ένα χρόνο, συγκεκριμένα στις 4 Ιανουαρίου 2020, στο ντέρμπι που έγινε στο Τσίρειο και πάλι, η Ομόνοια γνώρισε την ήττα με 2-1. Είναι η μοναδική σε 19 ντέρμπι με τον Νορβηγό τεχνικό στον πάγκο της. Στα υπόλοιπα μέτρησε 11 νίκες και 7 ισοπαλίες. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους πράσινους ενόψει του αυριανού ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων και πάλι στο Τσίρειο. Πρόκληση, να καταφέρουν να κερδίσουν και τον Απόλλωνα στην έδρα του, επιτυχία που θα φέρει την Ομόνοια στην κορυφή της βαθμολογίας!

Στην πρόσφατη έξοδο στο Τσίρειο, με αντίπαλο την ΑΕΛ, η Ομόνοια έμεινε στην ισοπαλία. Μάλιστα, σε μια κακή μέρα, το «τριφύλλι» βρέθηκε μιαν ανάσα από τη νίκη και τελικά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Αυτή τη φορά, η ομάδα του Μπεργκ θα θελήσει να έχει και καλή απόδοση και κυρίως να φθάσει στο τρίποντο που θα την οδηγήσει στην κορυφή.

Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο Μπεργκ δεν υπολογίζει τους Παπουλή και Τσέποβιτς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός απροόπτου θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στον πάγκο απέναντι στην ΑΕΛ. Ένας εκ των Γκόμες ή Μποτεάκ αναμένεται να καλύψει το κενό του Παπουλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ