aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το επικρατέστερο σχήμα για το «Στέλιος Κυριακίδης»

Ομόνοια: Το επικρατέστερο σχήμα για το «Στέλιος Κυριακίδης»

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 17:00 την Πάφος FC το «Στέλιος Κυριακίδης» και τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Χένινγκ Μπεργκ, δεν υπολογίζει για τον σημερινό αγώνα τους Κούσουλο, Λανγκ, Σέχου, Ουζόχο, Μπασιρού και τον Μποτεάκ.

Επίσης, δύσκολα θα προτιμηθεί για το αρχικό σχήμα ο Τζιωνής, ο οποίος έχασε προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ η παρουσία του Γιούστε θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Η Ομόνοια αναμένεται να παρουσιαστεί στο σημερινό ματς με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Ψάλτης, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Λέσγιακς.

Στη μεσαία γραμμή, οι Γκόμεθ, Ντίσκερουντ και Παπουλής. Στην επίθεση, δεξιά ο Λοΐζου, αριστερά ο Ατιέμγουεν (αν δεν αγωνιστεί ο Τζιωνής) και στην κορυφή ο Τσέποβιτς ή Κακουλλής. Αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Γιούστε, τότε ενδέχεται ο Χούμποτσαν να μετακινηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ