aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το έκανε κι αυτό ο 18χρονος Λοΐζου!

Ομόνοια: Το έκανε κι αυτό ο 18χρονος Λοΐζου!

Βρισκόταν σε αγωνιστική κάμψη, προ της καθόδου του Νιλ Λένον. Ο Ιρλανδός με τη δουλειά του και τον τρόπο προσέγγισης, κατάφερε να αναγεννήσει την Ομόνοια, που έφθασε στον τελικό κυπέλλου και την ίδια ώρα δεν αδιαφορεί σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ πέτυχε τη μεγαλύτερη σε έκταση φετινή νίκη της (5-2).

Αξιοσημείωτο, το πρώτο χατ τρικ του Λοΐζου Λοΐζου. Ο 18χρονος άσος της Ομόνοιας το έκανε κι αυτό, δείγμα των δυνατοτήτων του, αλλά και της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες. Ο νεαρός ίσως είναι το πιο τρανό παράδειγμα του… αγγίγματος του Λένον. Βαδίζει από το καλό στο καλύτερο το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνει τις μεγάλες του δυνατότητες. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έδειξε να ξέρει να διαχειρίζεται τον μικρό και παράλληλα να τον κρατάει προσγειωμένο.

Με τα τρία γκολ που πέτυχε προχθές, έφθασε τα επτά στη σεζόν. Τέσσερα στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο και δύο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, στο ενεργητικό του έχει και έξι ασίστ (4 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο, 1 στην Ευρώπη). Ο βραχύσωμος εξτρέμ με το… γλυκό αριστερό πόδι, που τρέχει και ντριπλάρει σαν «διαβολάκος», έχει πολλά να δώσει. Είναι μόλις στην αρχή, παρόλο που είναι στιγμές που λειτουργεί ως πολύπειρος και φτασμένος ποδοσφαιριστής. Συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, το άλμα στην καριέρα του δεν είναι μακριά.

«Θεωρούμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο, τη δεδομένη χρονική στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Λένον μετά το ματς με την ΠΑΕΕΚ. Η Ομόνοια συνεχίζει να τρέχει με το πόδι πατημένο στο γκάζι, με τελικό σταθμό τον τελικό του κυπέλλου στις 25 Μαΐου. Το μυαλό είναι εκεί, αλλά δεν αδιαφορεί για κανένα παιχνίδι και θα θελήσει να πανηγυρίσει και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό την προσεχή Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ