aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το… δίκοπο μαχαίρι της διακοπής

Ομόνοια: Το… δίκοπο μαχαίρι της διακοπής

Λένε ότι το καλύτερο γιατρικό για μία ομάδα μετά από επιτυχία είναι ο αμέσως επόμενος αγώνας. Αν ισχύει αυτό, η Ομόνοια θα πρέπει να περιμένει δύο βδομάδες για τον επόμενο της αγώνα, με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ήττα στην Πάφος από την ομώνυμη ομάδα έφερε προβληματισμό, όχι όμως κατήφεια στην ομάδα του τριφυλλιού. Οι πράσινοι ήταν κατώτεροι προηγούμενων εμφανίσεών τους στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως δεν διαφύλαξαν όπως θα έπρεπε το υπέρ τους προβάδισμα και δεν αντέδρασαν σωστά μετά γρήγορη ισοφάριση που δέχθηκαν από τον Μπεσάρα στο 69’.

Η Ομόνοια εμφάνισε (ξανά) παθογένειες στο ανασταλτικό κομμάτι, με εύκολα ατομικά λάθη των παικτών της που δημιουργούσαν προϋποθέσεις στον αντίπαλο. Γι’ άλλο ένα παιχνίδι το «τριφύλλι» έδειξε να μένει από δυνάμεις στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στους αγώνες με τη Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα, στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν το πλήρωσε, όπως έγινε και στο ματς με τον Απόλλωνα την 4η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όπως (σωστά) το είπε ο Μπεργκ….

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Χένινγκ Μπεργκ να δουλέψει στις αδυναμίες της ομάδας του και να παρουσιάσει βελτιωμένη την Ομόνοια με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στο χέρι της Ομόνοιας και του προπονητή της είναι η διακοπή του πρωταθλήματος να λειτουργήσει ευεργετικά στο «Ηλίας Πούλλος». H ήττα από την Πάφος FC δεν είναι τέλος του κόσμου και δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοια, όμως την ίδια ώρα επιβάλλεται να εντοπιστούν τα λάθη και να δουλέψει σε αυτά. Ιδίως όταν πρόκειται για επαναλαμβανόμενα…

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από το άσπρο στο μαύρο, απαξιώνοντας το γκρίζο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ