aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το δεύτερο κρούσμα και η επιστροφή Γιούστε

Ομόνοια: Το δεύτερο κρούσμα και η επιστροφή Γιούστε

Ένα θετικό και ένα αρνητικό νέο έφερε στην Ομόνοια η πρώτη ημέρα του 2022. Οι πράσινοι πέρασαν μέρος της Πρωτοχρονιάς στο «Ηλίας Πούλλος», αφού η προετοιμασία για τον πολύ δύσκολο αγώνα με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» την ερχόμενη Τετάρτη (5/1, 17:00) συνεχίζεται.

Εμπόδιο για τους πράσινους, όπως και για όλες τις ομάδες ανά την υφήλιο, η πανδημία του κορωνοϊού. Οι περσινοί πρωταθλητές ανακοίνωσαν ένα κρούσμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας προέκυψε άλλο ένα κρούσμα, το οποίο μένει να επιβεβαιωθεί από PCR. Στο Γέρι διενεργούνται έλεγχοι σχεδόν καθημερινά με στόχο να μην προκύψει διασπορά του ιού. Σύμφωνα με τα υφιστάμενα δεδομένα ο αγώνας με την Πάφο θα διεξαχθεί κανονικά, αφού στο αντίπαλο «στρατόπεδο» δεν υπάρχει κρούσμα που να αφορά ποδοσφαιριστή.

Στα θετικά για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι η επιστροφή του Έκτορ Γιούστε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση στην Πάφο. Δεν υπολογίζονται οι Ουζόχο, Μπασιρού, οι οποίοι είναι στο Κόπα Άφρικα, οι τραυματίες Σέχου και Κούσουλος και ο τιμωρημένος με κάρτες Λανγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ