aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το χειρότερο ξεκίνημα της εξαετίας

Ομόνοια: Το χειρότερο ξεκίνημα της εξαετίας

Μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα είναι ο απολογισμός της Ομόνοιας στα πρώτα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Συγκομιδή μόλις τεσσάρων βαθμών για την περσινή πρωταθλήτρια, που πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα την τελευταία εξαετία. Η προηγούμενη φορά που είχε συγκεντρώσει και πάλι 4 βαθμούς ήταν τη σεζόν 2015-16 και βρισκόταν στην 7η θέση. Φέτος είναι ακόμη πιο κάτω, στην 9η θέση, τη χειρότερη της εξαετίας.

Τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή την κατέγραψε στην πρώτη σεζόν του Μπεργκ στον πάγκο της, συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς. Κάθε πέρσι και καλύτερα με τον Νορβηγό στο τιμόνι των πρασίνων, όσον αφορά στα πρώτα τρία ματς, αφού πέρσι μέτρησε 5 βαθμούς και φέτος είναι στους 4.

Οι αγώνες και τα αποτελέσματα της Ομόνοιας στο ξεκίνημα με τον Μπεργκ στον πάγκο της: Σεζόν 2019-20: Δόξα 2-0, Νέα Σαλαμίνα 2-0, ΑΕΚ 2-2. Σεζόν 2020-21: Πάφος FC 2-2, Καρμιώτισσα 1-0, Ανόρθωση 1-1. Σεζόν 2021-22: ΑΕΚ 1-2, Δόξα 2-1, Πάφος FC 1-1. Στις πρώτες δύο σεζόν έδωσε τα δύο από τα τρία ματς εκτός έδρας (πρώτο και τρίτο), ενώ φέτος μόνο ένα (το πρώτο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ