aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟμόνοια: Το CAS τη... στέλνει πιο κοντά στον β' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ομόνοια: Το CAS τη… στέλνει πιο κοντά στον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου θα αγωνιστεί η Σίτι, όπως αποφάσισε το CAS (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο), που έκανε δεκτή την προσφυγή της κατά της απόφασης διετούς αποκλεισμού που της είχε επιβάλει η UEFA. Η εξέλιξη αυτή ευνοεί και την Ομόνοια, η οποία πλέον έχει περισσότερες ελπίδες να αρχίσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κι αυτό γιατί οι «πράσινοι» δεν χρειάζεται να… ανησυχούν και για το ποια ομάδα από το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης-Σίτι (1-2) θα προκριθεί στις 7 Αυγούστου, στους «8» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Θυμίζουμε ότι για να μπορέσει το «τριφύλλι» να κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα προημιτελικά της φετινής κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να έχουν εξασφαλίσει θέση στους ομίλους της επόμενης, μέσω του πρωταθλήματός της χώρας τους.

Ήδη έχουν «κλειδώσει» συμμετοχή οι Παρί ΣΖ, Ρεάλ, Μπαρσελόνα, Σίτι, Μπάγερν και Λειψία, μόνο με αυτοκτονία δεν θα τα καταφέρουν οι Αταλάντα και Ατλέτικο, άρα αυτό που περιμένει πλέον η Ομόνοια είναι από την Μπαρσελόνα να αποκλείσει τη Νάπολι (1-1), από τη Γιουβέντους να ρίξει εκτός τη Λιόν (0-1), από την οποία έχασε στη Γαλλία και από τη Μπάγερν να τελειώσει… τη δουλειά απέναντι στη Τσέλσι (3-0).

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο «κρυφός» φορ στα χέρια του Μπεργκ

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια των «επαναληπτικών» αγώνων στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έχει στραμμένο πλέον το ενδιαφέρον της η Ομόνοια, για να μάθει εάν θα αρχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2020-21, όπου θα είναι στους «αδύνατους».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Πάβλοβιτς είναι στις εναλλακτικές επιλογές για την επίθεση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ