aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ατού στη νέα σεζόν και τρεις δυνατές μετεγγραφές

Ομόνοια: Το ατού στη νέα σεζόν και τρεις δυνατές μετεγγραφές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της Ομόνοιας στη νέα σεζόν, είναι η διατήρηση σχεδόν όλου του περσινού ρόστερ. Οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα στην κορυφή, παρουσίασαν καλό ποδόσφαιρο και έπεισαν ότι αξίζουν να είναι στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας που έχει απαιτήσεις, συνεχίζουν και τη νέα σεζόν. Οι πράσινοι, όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ τους, με τρεις δυνατές προσθήκες θα ισχυροποιηθούν σημαντικά.

Επιθετικό, εξτρέμ (που ίσως να είναι ο Ακιντόλα) και πιθανότατα ένα μέσο, σε συνδυασμό με 1-2 μετεγγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών που έδειξαν ότι είναι ικανοί να βρίσκονται στο δυναμικό μεγάλης ομάδας. Τότε, το «τριφύλλι» θα είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα πλήρες ρόστερ, με ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και τις προκλήσεις της νέας περιόδου.

Πλέον, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται από πέρσι, γεγονός που θα διευκολύνει το έργο και του Μπεργκ. Δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στον τομέα της ομοιογένειας, αλλά ο Νορβηγός θα είναι σε θέση να επικεντρωθεί σε άλλους τομείς, που θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να παρουσιαστεί ακόμη πιο απαιτητική, αποδίδοντας καλύτερο και πιο γρήγορο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ