aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το... αρνητικό 10άρι του Ντάρμπισαϊρ

Ομόνοια: Το… αρνητικό 10άρι του Ντάρμπισαϊρ

Στον πάγκο για άλλο ένα παιχνίδι βρίσκεται ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε ξανά τον Νταβίδ Ραμίρες για το κέντρο της επίθεσης.

Αυτό το παιχνίδι είναι το 10ο στη σειρά σε πρωτάθλημα και κύπελλο που δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. Συγκεκριμένα η τελευταία φορά ήταν στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στις 13 Ιανουαρίου. Εκ τότε η Ομόνοια αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδι χωρίς τον Ντάρμπισαϊρ στην γραμμή κρούσης, ενώ στις 16 του ίδιου μήνα δεν φόρεσε φανέλα βασικού ούτε στον επαναληπτικό με τους κυανόλευκους της Λεμεσού.

Να υπενθυμίζουμε ωστόσο πως για τρεις αγωνιστικές (17η, 18η και 19η)  ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού. Το ντεφορμάρισμα του Άγγλου επιθετικού είναι πέρα για πέρα οφθαλμοφανές, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πέτυχε μόνο ένα γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ