aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το απόλυτο της ελπίδας

Ομόνοια: Το απόλυτο της ελπίδας

Η διαφορά της Ομόνοιας από την κορυφή κρίνεται μεγάλη. Ωστόσο, αυτή μπορεί να μειωθεί από τη στιγμή που έχει δύο αγώνες λιγότερους από τις ομάδες που προπορεύονται. Η επιδίωξη της Ομόνοιας στα τρία εναπομείναντα ματς, με τα οποία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της το 2021, θα είναι το απόλυτο των βαθμών.

Θα ψάξει το 3Χ3, που θα τη φέρει πολύ κοντά στην κορυφή και θα αυξήσει κατά πολύ τις ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου πρωταθλήματος. Θα θελήσει να κάνει την αρχή με αντίπαλο τη Δόξα, σ’ ένα ματς που μοιάζει με βατήρα εκτόξευσης για τα επόμενα δύο που είναι ντέρμπι, με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Για την ώρα στο «τριφύλλι» σκέφτονται μόνο το εκτός έδρας παιχνίδι, που κρίνεται σημαντικό και για την ψυχολογία της ομάδας. Με «διπλό» θα επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες, θα δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί και θα πάει με φόρα στο ματς της Τετάρτης με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Η Δόξα στο ματς του Α’ γύρου «έκανε τη ζωή ποδήλατο» στην ομάδα του Μπεργκ, που θα πάει υποψιασμένη στο αυριανό ματς.

Η Ομόνοια ναι μεν θα συνοδεύεται από τον τίτλο του φαβορί, αλλά θα πρέπει κιόλας να τον επιβεβαιώσει με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ