aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το απόγευμα τα νέα τεστ, η κατάσταση των δύο νοσούντων

Ομόνοια: Το απόγευμα τα νέα τεστ, η κατάσταση των δύο νοσούντων

Σε ανάμενα κάρβουνα κάθονται στην Ομόνοια μετά τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως ενημέρωσε το «τριφύλλι» χθες (12/12), δύο παίκτες έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό και όπως προνοεί το πρωτόκολλο θα περάσουν από νέο μοριακό διαγνωστικό έλεγχο το απόγευμα της Κυριακής (13/12).

Από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί αν θα διεξαχθεί ο αγώνας της Δευτέρας κόντρα στην Πάφο καθώς αν εντοπιστούν άλλα δύο ή και περισσότερα κρούσματα, τότε αυτόματα ο αγώνας αναβάλλεται. Στο στρατόπεδο των πρασίνων ευελπιστούν πως δεν θα προκύψουν άλλα θετικά στον ιό άτομα, ωστόσο ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του πρωτοκόλλου ώστε να διαπιστωθεί πως δεν έγινε διασπορά του ιού στην ομάδα.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που έχουν διαγνωστεί θετικοί, είναι εντελώς καλά και δεν έχουν παρουσιάσει οποιοδήποτε σύμπτωμα, όπως επίσης και όλα τα υπόλοιπα μέλη που είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος ο Λούφτνερ αποκάλυψε πως είναι το ένα εκ των δύο κρουσμάτων, μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ