aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το αντίο του Ντούρις στην Εθνική Σλοβακίας

Ομόνοια: Το αντίο του Ντούρις στην Εθνική Σλοβακίας

Ο Μίχαλ Ντούρις ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα ΜΚΔ την απόφασή του να αποσυρθεί από την Εθνική Σλοβακίας. Δείτε τι έγραψε ο επιθετικός της Ομόνοιας:

«Η εκπροσώπηση της χώρας σου είναι ένα όνειρο που έχει και θέλει να γίνει πραγματικότητα κάθε αθλητής. Ως μικρό αγόρι, ονειρευόμουν να φορέσω τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μου τη φανέλα με το εθνόσημο.

Το 2012, το όνειρο έγινε πραγματικότητα και κράτησε 9 όμορφα χρόνια, κατά τα οποία κερδίσαμε δύο φορές την άνοδο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όταν θυμάμαι το γκολ στα πλέι οφ στη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, εξακολουθώ να ανατριχιάζω.

Χάρη στην Εθνική, γνώρισα πολλούς σπουδαίους και εμπνευσμένους ανθρώπους, είτε πρόκειται για παίκτες, είτε προπονητές, είτε από άλλα πόστα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ, με κάνατε καλύτερο, όχι μόνο ως παίκτη αλλά κυρίως ως άνθρωπο.
Όλοι σας θα έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Είμαι ευγνώμων για κάθε κλήση στην εθνική ομάδα, για κάθε έναρξη αγώνα, ήταν μεγάλη τιμή για μένα.

Πάντα έδινα βάρος στην οικογένεια μου και θέλω να αφοσιωθώ πλήρως σε αυτούς, δίνοντας το 100% μου. Ήμουν και θα είμαι πάντα ένας περήφανος Σλοβάκος!
Σας ευχαριστώ και πάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ