aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ανέβασμα του Μπέζους

Ομόνοια: Το ανέβασμα του Μπέζους

Μια από τις πιο ηχηρές μετεγγραφές του καλοκαιριού για την Ομόνοια είναι ο Ρομάν Μπέζους. Έγινε η υπέρβαση για την απόκτηση του Ουκρανού άσου, αφού το βιογραφικό που τον συνοδεύει και οι επιδόσεις του δείχνουν ποδοσφαιριστή ικανό να κάνει τη διαφορά. Μέχρι στιγμής ο 32χρονος (είχε γενέθλια προχθές) επιτελικός μέσος αγωνίστηκε στα τρία πρώτα από τα τέσσερα παιχνίδια της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα (162 λεπτά) και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ απέναντι στην ΑΕΚ. Ήταν στο αρχικό σχήμα στους αγώνες με τον Ακρίτα και την ΑΕΚ και με τον Απόλλωνα πέρασε ως αλλαγή.

Στην Ομόνοια και πολύ περισσότερο ο Λένον, περιμένουν το ανέβασμα του Μπέζους, αφού οι προσδοκίες στο πρόσωπό του είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ότι έχει προσφέρει στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Ιρλανδός τεχνικός, σταθεροποιώντας το σχήμα σε 4-2-3-1, ο Ουκρανός άσος είναι σε θέση να αποτελέσει το «δέκα το καλό» και να συμβάλει στο δημιουργικό παιχνίδι του «τριφυλλιού». Εφόσον είναι απόλυτα έτοιμος, θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα στο προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα. Οι πράσινοι θεωρούν πως, είναι θέμα χρόνου ο Μπέζους να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, να φθάσει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δόξα εκτός έδρας συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, με τον Λένον να αναμένει την επάνοδό όλων των διεθνών και δεν είναι λίγοι. Διαθέσιμοι είναι και πάλι οι Φαμπιάνο και Κασάμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ