aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το αναθεωρημένο συμβόλαιο €300.000 του Μπεργκ

Ομόνοια: Το αναθεωρημένο συμβόλαιο €300.000 του Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Κλειδωμένο» με υπογραφή έχει η Ομόνοια τον Χένινγκ Μπεργκ. Ο πετυχημένος τεχνικός, που οδήγησε την Ομόνοια στην κορυφή στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στον πάγκο της, στην παρθενική παρουσία της σε ευρωπαϊκό όμιλο και προσφάτως στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα βρίσκεται στο «Ηλίας Πούλλος» και την επόμενη σεζόν. Για τρίτη διαδοχική, που για τα δεδομένα της Ομόνοιας αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι τεράστια επιτυχία.

Ο 51χρονος προπονητής κλήθηκε προσφάτως και υπέγραψε νέο αναθεωρημένο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Με δική του επιθυμία, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Οι απολαβές του, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», θα φθάσουν με τα μπόνους μίνιμουμ τις 300.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ προνοεί απολαβές 200.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους. Η αύξηση, λοιπόν, που πήρε ο Νορβηγός δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που φανερώνει και την εξαιρετική σχέση των δύο πλευρών. Ο Μπεργκ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας στην Ομόνοια και τα βρήκε με τον κ. Παπασταύρου για το νέο του συμβόλαιο στο πι και φι. Την επομένη της φιέστας, την Τρίτη δηλαδή, αναμένεται να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους. Υπολογίζεται ότι το ίδιο θα γίνει και με τον Λάρκου, ενώ δεδομένη θεωρείται και η παρουσία του Ταραπουλούζη.

Οι τρεις τους ήδη δουλεύουν και για την επόμενη περίοδο, με τον Ταραπουλούζη να έχει δηλώσει προ ημερών στον «Active» ότι εντόπισε ποδοσφαιριστές και από την κυπριακή αγορά για τους οποίους είναι ενήμερος και ο αθλητικός διευθυντής. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μια βδομάδα νωρίτερα έδωσε περισσότερο χρόνο για δουλειά την επόμενη μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ