aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το αδιανόητο σε δύο μήνες που την εμποδίζει

Ομόνοια: Το αδιανόητο σε δύο μήνες που την εμποδίζει

Το… κυπριακό φαινόμενο της διεξαγωγής του Σούπερ Καπ αφού αρχίσει και το πρωτάθλημα διακόπτοντας, μάλιστα τη ροή του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο. Έτσι, οι ομάδες πλην της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ (διεξήχθη και το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής μεταξύ Απόλλων-Ένωσης) έμεινα σε απραξία.

Η Ομόνοια έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου, στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Αλκή στο ΓΣΠ. Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου οι πράσινοι θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα, ενώ η επόμενη υποχρέωση του τριφυλλιού είναι στις 21 του μήνα με τη Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Σε διάστημα δύο μηνών η Ομόνοια θα δώσει μόλις πέντε αγώνες. Οι συνεχόμενες διακοπές του πρωταθλήματος εμποδίζει μία ομάδα που είναι εντελώς καινούργια και χρειάζεται ροή συνεχόμενων αγώνων για να «μονταριστεί».

Η διακοπή δίνει μεν τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές που είναι στο ιατρικό δελτίο ή προέρχονται από τραυματισμό (Χριστοφή, Αλμπίν, Γκαφούρ, Ενρίκες) να θεραπευτούν και να δηλώσουν ετοιμότητα, όμως, δεν επιτρέπει στην ομάδα του Ολίβα να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς.

Οι πράσινοι έχουν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια των ενενηνταλέπτων. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ άγγιξαν το τέλειο στο πρώτο ημίχρονο (έλειψε μόνο το γκολ), αλλά στην επανάληψη δεν είχε τις δυνάμεις για να παραμείνει το ίδιο ανταγωνιστική. Και αυτό μπορεί να το αποκτήσει μόνο σε βάθος χρόνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ