aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: To 30άρι του Μπεργκ στον Λοΐζου

Ομόνοια: To 30άρι του Μπεργκ στον Λοΐζου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στο χθεσινό 0-0 με την Ανόρθωση, ο Λοΐζος Λοΐζου συμπλήρωσε 30 ολοστρόγγυλες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις της τρέχουσας σεζόν με τη φανέλα της Ομόνοιας. Για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή ίσως να μη λέει κάτι, μα για τον 17χρονο εξτρέμ σημαίνει πάρα πολλά.

Πέρα από το ότι κάνουμε μαύρα μάτια γενικά να δούμε Κύπριο να πρωταγωνιστεί, πόσο μάλλον σε ηλικία Λυκείου, έφτασε σε τρεις δεκάδες συμμετοχών στην πρώτη σεζόν που καθιερώνεται στην ανδρική ομάδα του «τριφυλλιού». Και τι σεζόν! Με την Ομόνοια να πετυχαίνει την πρώτη παρουσία της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Γιουρόπα Λιγκ) και να διεκδικεί παραλλήλως τα δύο εγχώρια τρόπαια.

Όσο περνά ο καιρός μάλιστα, κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Χένινγκ Μπεργκ. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που εφαρμόζεται το 4-4-2, ο Νορβηγός δείχνει να τον προτιμά, γεγονός που φανερώνει πως μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των εμφανίσεών του.

Διόλου απλή υπόθεση σε ένα ρόστερ που στελεχώθηκε ακριβώς για να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, να κερδίζει με το σπαθί του θέση ένας «πιτσιρικάς» και μάλιστα να ξεχωρίζει. Γεγονός που φανερώνει πως το μέλλον του βραχύσωμου -με άρτια τεχνική κατάρτιση- νεαρού, μπορεί να του ανήκει πέρα για πέρα. Αρκεί να συνεχίσει, με τη σκληρή δουλειά και την απόδοσή του, να «αναγκάζει» τον προπονητή του να τον έχει ανάμεσα στους τακτικούς εκλεκτούς του για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ