aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το 25ο θέλει να είναι σημαδιακό

Ομόνοια: Το 25ο θέλει να είναι σημαδιακό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο τελευταίο ματς των «αιωνίων» στις 30 Μαρτίου 2019, η Ομόνοια κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά μετά τις 9 Νοεμβρίου του 2015. Επίσης, τερμάτισε ένα σερί 12 ηττών. Σήμερα, παρόλο που βαθμολογικά είναι αδιάφορο το ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, η Ομόνοια έχει λόγους για να διεκδικήσει τη νίκη.

Είναι το γόητρο αλλά και το αρνητικό σερί στο οποίο θέλει να βάλει ένα τέλος. Στα τελευταία 24 ματς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Το αρνητικό σερί άρχισε από τις 6 Απριλίου 2013, όταν τότε είχε επικρατήσει για τελευταία φορά. Από τότε πέρασαν έξι χρόνια κι ένας μήνας.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν μπορεί η φετινή Ομόνοια με την εικόνα που παρουσίασε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ, που ήδη είναι πρωταθλητής. Θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Στο προηγούμενο ματς απέναντι στον «αιώνιο» ήταν αρκετά καλή, με σωστή τακτική και αποφασιστικότητα αλλά έμεινε στην ισοπαλία. Σήμερα, λέτε να είναι η καλή της; Είναι σε θέση να βάλει τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί 24 αγώνων στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ; Την απάντηση μόνο ο Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές είναι σε θέση να τη δώσουν.

Οι πράσινοι για να ελπίζουν σε νικηφόρο αποτέλεσμα θα πρέπει να βγάλουν εγωισμό, να ακολουθήσουν πιστά την τακτική του προπονητή τους, να έχουν καθαρό μυαλό στην άμυνα και να είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση. Παρόλο που πολλοί γνωρίζουν πως δεν θα είναι στην ομάδα και τη νέα σεζόν, έχουν κάθε λόγο να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Το ρόστερ δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, υπάρχουν και οι απουσίες, όμως με αυτούς που έχει στη διάθεσή του ο Αναστασίου θα θελήσει να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο και κυρίως να πείσει τους ποδοσφαιριστές τους πως πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ