aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Της βγήκε η τριάδα – Οι φουλ μπακ ξεχώρισαν, κορυφαίος ο Μπασιρού

Ομόνοια: Της βγήκε η τριάδα – Οι φουλ μπακ ξεχώρισαν, κορυφαίος ο Μπασιρού

Η αλλαγή στον σχηματισμό, με τριάδα στην άμυνα, βγήκε στην Ομόνοια που έκανε το καλύτερο εκτός έδρας φετινό παιχνίδι της, στο ισόπαλο 0-0 με την Καϊράτ στο Καζακστάν για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Διατήρησε το μηδέν παθητικό για πρώτη φορά φέτος μακριά από το ΓΣΠ και δεύτερη φορά σ’ όλα τα παιχνίδια της.

Ο Λέσγιακς, ως φουλ-μπακ, ανέβαινε συνεχώς ψηλά και βοήθησε σημαντικά στο επιθετικό παιχνίδι. Θετική και η παρουσία του Ψάλτη, που αγωνίστηκε στη δεξιά πλευρά και σε δύο περιπτώσεις βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Μπασιρού και πάλι ήταν ο κορυφαίος, ενώ και ο Λοΐζου, που πέρασε ως αλλαγή, ήταν δραστήριος.

Πλέον, οι πράσινοι, που επέστρεψαν ξημερώματα Παρασκευής στην Κύπρο -αναχώρησαν αμέσως μετά το παιχνίδι- επικεντρώθηκαν ήδη στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα, μεθαύριο στο ΓΣΠ. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Κούσουλος, Μποτεάκ, Ντίσκερουντ, ενώ θα διαφανεί μέχρι αύριο εάν θα είναι σε θέση να βρεθεί στην αποστολή ο Τσέποβιτς.

Ο Παπουλής, που αποχώρησε τραυματίας στο προχθεσινό ματς, φαντάζει δύσκολο να προλάβει παρόλο που οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Μέχρι και την αυριανή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των πιο πάνω ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ