aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Της κλείνει το μάτι η κορυφή!

Ομόνοια: Της κλείνει το μάτι η κορυφή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Νίκη και κορυφή! Η Ομόνοια, μετά τη χθεσινή ήττα της Ανόρθωσης από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, έχει ενώπιόν της μια τεράστια ευκαιρία. Να κάνει το καθήκον της υποδεχόμενη τον Εθνικό, να προσθέσει στο ενρεγητικό της άλλο ένα τρίποντο και να αναρριχηθεί στην κορυφή. Να βρεθεί μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ξεπερνώντας κατά ένα βαθμό την Ανόρθωση.

Μετά την άνετη επικράτηση επί της Δόξας στο Κύπελλο, που τη φέρει με το ενάμισι πόδι στους «4», η Ομόνοια παρουσιάζεται έτοιμη και αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Το «τριφύλλι» θέλει να τριτώσει το καλό, μετά τις νίκες επί των Ανόρθωσης και Ολυμπιακού, ισοφαρίζοντας το φετινό ρεκόρ της όσον αφορά σε αγώνες πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι απέναντι στον Εθνικό είναι το φαβορί και έχουν ως στόχο να το επιβεβαιώσουν με την παρουσία τους, αλλά πολύ περισσότερο με νικηφόρο αποτέλεσμα. Γνωρίζουν πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και, με βασικό συστατικό τη σοβαρότητα, θα κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους επιτρέψει να επιβληθούν, να ασκήσουν πίεση και, εάν είναι δυνατό, να φθάσουν σε άνετη επικράτηση. Η τεχνική ηγεσία έχει εικόνα για τον αντίπαλο και ετοίμασε το πλάνο της, θέλοντας να τον «χτυπήσει» στα τρωτά σημεία του.

Η Ομόνοια σε όσα παιχνίδια προηγήθηκε στο ημίχρονο τα κέρδισε. Αυτό θα έχει ως οδηγό και σήμερα. Αναμένεται να βρει απέναντί της κλειστή άμυνα και θα ψάξει το αντίδοτο, που θα της επιτρέψει να φθάσει στο γκολ. Η καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, η φαντασία στο παιχνίδι της και η υπομονή επιβάλλονται σε τέτοιες περιπτώσεις για να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας.

Η ομάδα της Λευκωσίας θα έχει σε άλλο ένα παιχνίδι τη μαζική στήριξη των οπαδών της. Παρόλο που ο αντίπαλος δεν είναι εμπορικός και οι καιρικές συνθήκες όχι και τόσο καλές, υπολογίζεται να ξεπεράσουν τις 7 χιλιάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ