aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Tην Τετάρτη κουνάει σεντόνι, αλλά πρώτα έχει δουλειά

Ομόνοια: Tην Τετάρτη κουνάει σεντόνι, αλλά πρώτα έχει δουλειά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Ομόνοια, στην ομάδα, το πανηγύρισαν δεόντως το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο, από χθες και πάλι τα κεφάλια μέσα. Άλλωστε, οι υποχρεώσεις τρέχουν που δεν επιτρέπουν χαλάρωση. Αντιθέτως, επιβάλλεται συγκέντρωση στον στόχο, για να μπορέσει η Ομόνοια να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και των διακρίσεων.

Αυτό που τονίζουν στο «τριφύλλι» είναι ότι, προέχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή και ακολούθως θα επικεντρωθούν στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς την προσεχή Τετάρτη (22:00), για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε ένα παιχνίδι που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα κουνήσει σεντόνι Τσάμπιονς Λιγκ και θα ακούσει τον ύμνο της διοργάνωσης.

Οι πράσινοι αφού η χθεσινή μέρα περιλάμβανε αποκατάσταση, από σήμερα άρχισαν την προετοιμασία τους. Σε κάποιες αλλαγές θα προβεί ο Μπεργκ, όχι όμως σε πολλές. Κάποιοι που θα κριθεί ότι είναι καταπονημένοι από την τεράστια προσπάθεια προχθές, θα ξεκουραστούν. Αυτό που έδειξε έως τώρα ο Νορβηγός είναι ότι, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες και αυτοί ανταποκρίνονται στο μέγιστο βαθμό δικαιώνοντάς τον για την επιλογή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ