aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Την αγνοεί για επτά μήνες…

Ομόνοια: Την αγνοεί για επτά μήνες…

Η τελευταία νίκη της Ομόνοιας επί του Εθνικού, παρόλο που ακολούθησε η απόλυση του Νεόφυτου Λάρκου, ήλθε να προσδώσει ηρεμία στην ομάδα, η οποία βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Πήρε βαθιά ανάσα και πλέον θα επιδιώξει ένα σερί νικών, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και δυναμική, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να ανέλθει βαθμολογικά και να διεκδικήσει τους στόχους της.

Στο προσεχές παιχνίδι, με τον Άρη στο ΓΣΠ το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα του Μπεργκ θα θελήσει να «κολλήσει» δεύτερη νίκη. Κάτι τέτοιο έχει να κάνει από τις 17 Απριλίου 2021. Ναι, από τότε έχει η Ομόνοια να πανηγυρίσει δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα. Πέρασαν επτά μήνες. Ήταν επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2020-21. Επικράτησε με 2-0, έχοντας για σκόρερ τους Τιάγκο και Τσέποβιτς. Προηγήθηκε η νίκη επί του Ολυμπιακού επίσης με 2-0 στο ΓΣΠ, με σκόρερ τους Τσέποβιτς και Τζιωνή.  Έφθασε τις τέσσερις σερί νίκες αφού επικράτησε στη συνέχεια της ΑΕΛ με 2-1 στο ΓΣΠ και της ΑΕΚ με 1-0 στην Αρένα, αποτέλεσμα που της χάρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σερί σταμάτησε την τελευταία αγωνιστική, με την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Απόλλωνα.

Απέναντι στον Άρη, που αποτελεί τη θετική έκπληξη του πρωταθλήματος, η Ομόνοια θα κυνηγήσει άλλη μια επιτυχία, την τέταρτη στη σεζόν. Μόνο έτσι θα μπορέσει να πάρει τα πάνω της για τα καλά και να βρεθεί μια και καλή στον ίσιο δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ