aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τηλεφώνημα στη Σαλαμίνα, επιθεώρηση ΓΣΖ, στις Βάσεις ο Κίκης

Ομόνοια: Τηλεφώνημα στη Σαλαμίνα, επιθεώρηση ΓΣΖ, στις Βάσεις ο Κίκης

Ύστατη προσπάθεια να ανατραπεί η απόφαση της Αστυνομίας των Βάσεων και να γίνει αποδεκτό το αίτημα της Ομόνοιας για χρησιμοποίηση του γηπέδου στο Δασάκι θα καταβληθεί εντός της ημέρας. Η κοινότητα του Δάσους Άχνας με επιστολή της καλεί την Αστυνομία των Βάσεων να επανεξετάσει το αίτημα των πρασίνων, ενώ ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των Βάσεων.

Σκοπός της συνάντησης είναι να διερευνηθεί κατά πόσο υπάρχουν πιθανότητες για ανατροπή το σκηνικού, αν και μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) η εκπρόσωπος της Αστυνομίας των Βάσεων, Κορίνα Ορφανίδη τόνισε ότι η απόφαση είναι οριστική και μεγαλύτερο πρόβλημα αποτελεί το μειωμένο ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχει.

Στην Ομόνοια άρχισαν ήδη να ψάχνουν εναλλακτική επιλογή. Επιβεβαιώνεται εκ μέρους της Νέας Σαλαμίνας ότι προσεγγίστηκαν τηλεφωνικώς από τη διοίκηση της Ομόνοιας για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του «Αμμόχωστος» ως έδρα στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν θετικοί για συζήτηση και κάλεσαν τους πράσινους να επανέλθουν παρουσιάζοντας πλάνο αξιοποίησης του γηπέδου. Στα αρνητικά του γηπέδου της Νέας Σαλαμίνας είναι η χωρητικότητα, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει λίγο περισσότερους από 5.000 οπαδούς.

Άνθρωποι της Ομόνοιας επιθεώρησαν το ΓΣΖ και κατέγραψαν τα δεδομένα. Το ενδεχόμενο μετακόμισης στο στάδιο της Λάρνακας δεν είναι απλό, καθώς δεν είναι αδειοδοτημένο για αγώνες Α’ Κατηγορίας και επιβάλλεται να γίνουν αρκετές βελτιώσεις με σημαντικότερη και πιο δαπανηρή τη βελτίωση του φωτισμού.

Όσο παραμένει «άστεγη» η Ομόνοια το σενάριο επαναπροσέγγισης του ΓΣΠ δεν μπορεί να αποκλειστεί, ενώ ως επιλογή υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποτελέσει και το Μακάρειο. Βασική είναι να βρεθεί «στέγη» είτε στον Διγενή Μόρφου είτε στον Εθνικό Άσιας που χρησιμοποιούν ως έδρα το Μακάρειο, πέραν από τη Δόξα και την ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ