aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τη... βρίσκουν πολλοί απέναντι στον «αιώνιο»

Ομόνοια: Τη… βρίσκουν πολλοί απέναντι στον «αιώνιο»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Το1-1 είναι καλύτερο από το 0-0», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου μετά το πρώτο ματς της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Πλέον, η Ομόνοια ευνοείται και με ισοπαλία 0-0 στον επαναληπτικό.

Το «πράσινο» γκολ το πέτυχε ο Τιάγκο, που έγινε ο πέμπτος φετινός σκόρερ της Ομόνοιας απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ισοφάρισε τέσσερα λεπτά μετά που η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Πριν τον Τιάγκο, άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας «μάτωσαν» τα δίκτυα του ΑΠΟΕΛ. Ο προηγούμενος ήταν ο Ασάντε στο πρόσφατο ντέρμπι πρωταθλήματος, που αποδείχθηκε «χρυσό» γκολ με το οποίο οι πράσινοι πήραν τη νίκη.

Τα άλλα τρία γκολ επιτεύχθηκαν από τους Λούφτνερ, Κούσουλος και Ντούρις, στη νίκη της Ομόνοιας με 3-0 στο ματς του Α’ γύρου. Πλουραλισμός, λοιπόν, στο σκοράρισμα για το «τριφύλλι» απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ