aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τι έψαχνε ο «Ντάμπι» στο Καυτανζόγλειο;

Ομόνοια: Τι έψαχνε ο «Ντάμπι» στο Καυτανζόγλειο;

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Νταμπίζα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο Καυτανζόγλειο. Εκεί αναμετρήθηκαν ο Ηρακλής με τον Πλατανιά με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία 1-1.

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και πριν από μερικές εβδομάδες στον αγώνα της Βέροιας με τον Παναθηναϊκό και φυσικά ο «Ντάμπι» έχει ως στόχο να βρει ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν την Ομόνοια ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Χειμώνα και όχι μόνο.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Κούρος, Λεοζίνιο (90’ Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο (56’ Λάμπρου), Λουκίνας, Πασάς (Ρούσος).

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Αγγελόπουλος, Στάμου, Καραγκούνης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Αποστολόπουλος (71΄ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μενδρινός (82’ Ντίνας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (90+1’ Κάργας), Γιακουμάκης.

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Γουνδουλάκης, Γιορέντε, Ντιλαβέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ