aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τι δύσκολο πράγμα...

Ομόνοια: Τι δύσκολο πράγμα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αδυναμίες πολλές για την Ομόνοια στην τρέχουσα σεζόν. Μια απ’ αυτές, οι εκτός έδρας νίκες. Σε 11 αγώνες μακριά από το ΓΣΠ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ), οι πράσινοι πανηγύρισαν σε μόλις τρία ματς. Ήταν απέναντι στη Δόξα, την Αλκή και τον Ερμή. Οι δυο τελευταίες ομάδες έχουν ως έδρα τους το στάδιο «Αμμόχωστος», εκεί που θα φιλοξενηθεί η Ομόνοια και τη Δευτέρα από τη Νέα Σαλαμίνα.

Η τελευταία ήταν επί του Ερμή, στις 4 Φεβρουαρίου. Από τότε έχει να κερδίσει η Ομόνοια μακριά από το ΓΣΠ. Πέρασαν δυόμισι μήνες και οι πράσινοι θα ψάξουν την τέταρτη φετινή νίκη τους μακριά από την έδρα τους, που θα είναι και η τρίτη στο ίδιο γήπεδο. Μετά από πέντε συνεχόμενα ματς στο «σπίτι» της (το ένα με τον ΑΠΟΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενη), η Ομόνοια θα βγει «εκτός» για πρώτη φορά μετά τις 2 Μαρτίου. Τότε αντιμετώπισε τον Απόλλωνα στο Τσίρειο από τον οποίο έχασε με 3-1.

Μεθαύριο, λοιπόν, η Ομόνοια θα πάει στο «Αμμόχωστος» θέλοντας να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες (ΑΠΟΕΛ 1-1, ΑΕΚ 0-2, Απόλλων 0-2), να φθάσει στην τέταρτη εκτός έδρας νίκη και πρώτη μετά τις 4 Φεβρουαρίου και να «απαντήσει» στην ήττα που δέχθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο του Α’ γύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ