aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θυμίζει σκληρές παρτίδες πόκερ

Ομόνοια: Θυμίζει σκληρές παρτίδες πόκερ

Σκληρές παρτίδες πόκερ (πρέπει να) παίζονται για το μέλλον του Φαμπιάνο. Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αφού εντείνονται οι προσπάθειες του Ολυμπιακού Πειραιώς για την απόκτησή του.

Όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων θέλουν να παραμείνει. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε με την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Από την άλλη, θα σεβαστούν και την επιθυμία του ιδίου. Εφόσον οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να του προσφέρουν γη και ύδωρ, η διοίκηση της Ομόνοιας, εφόσον με τη σειρά της ικανοποιηθεί οικονομικά, δύσκολα θα αρνηθεί.

Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί ο Κοστίλ Παντιλίμον. Ο διεθνής Ρουμάνος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ομόνοια στην περιπετειώδη σεζόν 2019-20 που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, είναι στο περίμενε για τις εξελίξεις. Φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι για έξι ματς, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ο Μπεργκ έχει πολύ καλή άποψη γι αυτόν.

Όλα βέβαια, θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», έγραψε χθες ότι προκύπτουν ραγδαίες εξελίξεις. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν τις τελικές τους προτάσεις για να ακολουθήσουν οι αντιπροτάσεις από το «τριφύλλι» και πλέον εκτιμάται ότι είναι θέμα ωρών να υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση! «Σύμμαχος του Ολυμπιακού είναι, όπως έχει φανεί, ο Φαμπιανό», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ