aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θετικός συντελεστής μόνο μετά τα ματς με την ΑΕΛ!

Ομόνοια: Θετικός συντελεστής μόνο μετά τα ματς με την ΑΕΛ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά τα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος, στα οποία η Ομόνοια κέρδισε Αλκή και Παραλίμνι με το ίδιο σκορ (1-0), μόλις σε δυο περιπτώσεις στη συνέχεια κατάφερε να έχει θετικό συντελεστή τερμάτων. Και οι δύο ήταν μετά από επιτυχία επί της ΑΕΛ. Πριν το ματς της 22ης αγωνιστικής η Ομόνοια μετρούσε 23 γκολ υπέρ και 24 κατά. Με τη νίκη της με 2-0, πήγε στο 25-24.

Η επόμενη φορά ήταν μόλις μετά το πρόσφατο ματς με την ομάδα της Λεμεσού και πάλι. Πριν το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής ήταν στο 26-27 και με το τέλος του και τη νίκη με 3-1 βρέθηκε στο 29-28 (+1).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μηδαμινές οι πιθανότητες για την παραμονή του Ατζαγκούν

Τα 28 γκολ παθητικό σε 25 αγώνες αποτελούν την 4η καλύτερη επίδοση πίσω από τις ΑΕΚ (17), Απόλλων (21) και ΑΠΟΕΛ (22). Το πρόβλημα είναι στην επίθεση αφού τα 29 γκολ (κι ας πέτυχε τρία στο τελευταίο ματς).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δ.Σ και Ομάδα Προγραμματισμού ζυγίζουν τα δεδομένα με τον Κολοβό

Είναι η χειρότερη επιθετική γραμμή της εξάδας, ενώ περισσότερα γκολ έχουν πετύχει και η Δόξα (32) και η Ανόρθωση (30). Ο Ραμίρες είναι ο ποδοσφαιριστές που «τραβά» την Ομόνοια στο σκοράρισμα τα τελευταία ματς αφού πέτυχε τα τέσσερα από τα επτά γκολ που μετρά στη σεζόν, στα τελευταία τέσσερα ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ