aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέματα που «καίνε» τη διοίκηση και τράβηξαν αρκετά

Ομόνοια: Θέματα που «καίνε» τη διοίκηση και τράβηξαν αρκετά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την ώρα που οι Λάρκου και Ταραπουλούζης βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και ποδοσφαιριστών, έχει και η διοίκηση θέματα να τρέξει. Τα σημαντικότερα, τη δεδομένη στιγμή, είναι το γηπεδικό και το τηλεοπτικό, τα οποία έχουν τραβήξει αρκετά.

Στον σύλλογο της Λευκωσίας θα αναμένουν, επιτέλους, μια απάντηση από τον ΚΟΑ εάν θα τους παραχωρήσει ή όχι το Μακάρειο Στάδιο. Προσδοκούν στην Ομόνοια πως αυτό θα γίνει εντός της επόμενης βδομάδας, γιατί ήδη χάθηκε αρκετός χρόνος. Εάν εισπράξουν θετική απάντηση, τότε θα πρέπει να αρχίσουν άμεσα τα έργα, σε αντίθετη περίπτωση οι πράσινοι θα αναζητήσουν άλλο γήπεδο για έδρα τους τη νέα σεζόν.

Επίσης, θα πρέπει να κλείσει οριστικά και το θέμα με την Primetel. Όπως είχε διαρρεύσει λίγο μετά το Πάσχα, οι δυο πλευρές συμφώνησαν για νέο αναθεωρημένο συμβόλαιο, με την Ομόνοια να επωφελείται ενός συγκεκριμένου ποσού σε σχέση με τι προνοεί το υφιστάμενο συμβόλαιο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Γεγονός που προβληματίζει την πλευρά της Ομόνοιας, η οποία αναμένει σύντομα να κλείσει θετικό το όλο θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ