aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει τίτλους, δηλώνει παθιασμένος να παίξει ο Παπουλής (δηλώσεις / vid)

Ομόνοια: Θέλει τίτλους, δηλώνει παθιασμένος να παίξει ο Παπουλής (δηλώσεις / vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας έκανε ο Φώτης Παπουλής στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της νέας του ομάδας OFC TV. Ο Ελλαδίτης άσος μίλησε στο πλαίσιο της παρουσίας του στα γραφεία του συλλόγου και μίλησε μετά από την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός, που αποτελεί και την πρώτη μετεγγραφή της Ομόνοιας, μίλησε για τα συναισθήματά του που πλέον είναι παίκτης των πρασίνων και μεταξύ πολλών άλλων τόνισε πως επιθυμεί να πανηγυρίσει τίτλους με το «τριφύλλι» στο στήθος, αλλά και να αγωνίζεται αρκετά.

Αρχικά τόνισε: «Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας, της Ομόνοιας. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Καινούργιο ξεκίνημα για μένα, καινούργια αρχή και εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος να κάνουμε αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι, να πρωταγωνιστήσει η Ομόνοια, να πανηγυρίσουμε τίτλους και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

«Το στάτους και το όνομα της Ομόνοιας είναι μεγάλο για την Κύπρο. Γνωρίζω πολύ καλά, είμαι ήδη στο νησί εδώ και οκτώ χρόνια. Γνωρίζω τις απαιτήσεις, είναι μία μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ήμουνα ήδη σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ήθελα να συνεχίσω σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αυτό μου δίνει η Ομόνοια. Βγάζει υγεία, έχει οργάνωση συμβαδίζει με τη δικιά μου φιλοσοφία κι αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ομόνοια», πρόσθεσε.

Για της συνθήκες στην Ομόνοια ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ καλές. Πολύ οργανωμένη ομάδα βλέπω ανθρώπους να με περιτριγυρίζουν με πολύ αγάπη και σεβασμό και αυτό είναι κίνητρο για μένα να μπω πιο γρήγορα στην ομάδα και να προσφέρω αυτά που θέλουν όλοι και να δώσω στον κόσμο και στην ομάδα αυτά που περιμένουν από εμένα».

Αν γνώρισε τον Χένινγκ Μπεργκ, είπε: «Έκανα ήδη μία πρώτη γνωριμία με τον κ. Μπεργκ. Σίγουρα αυτή τη στιγμή πρέπει να γνωριστούμε και λίγο καλύτερα. Να βρεθώ το απόγευμα στο προπονητικό μνα γνωρίσω όλους τους ανθρώπους. Μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και πάνω-κάτω τη φιλοσοφία της ομάδας. Αυτό πρέπει να ακολουθήσω, τις οδηγίες και όπως είπα είναι μία ομαδική δουλειά. Αυτό που πέτυχε η Ομόνοια ήταν συλλογικό και είναι κάτι που ταυτίζεται με τα δικά μου “θέλω”».

Για τον λόγο που επέλεξε την Ομόνοια: «Όπως είπα είμαι πάλι σε μία ομάδα απαιτητική που πάντα κυνηγάει στόχους. Έτσι γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει Ομόνοια. Για αυτό ήρθα εδώ. Μ’ αρέσει ο πρωταθλητισμός, μου αρέσει να υπάρχει πίεση στην ομάδα σε κάνει πάντα καλύτερο και πιο δημιουργικό. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω κι εδώ να κερδίσω όλους τους τίτλους που θέλουμε ως ομάδα και ελπίζω στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για τη θέση στην οποία αισθάνεται πιο άνετα να παίζει: «Νιώθω άνετα παντού. Το θέμα είναι να παίζω. Νιώθω άνετα όπου με βάλει ο προπονητής μου. Θα προσπαθήσω να παίζω όπου με βάζει ο προπονητής μου. Θα προσπαθήσω να παίζω. Όπως είπα είμαι χαρούμενος πλέον, θέλω να κερδίσω τίτλους και δεν κοιτάω το προσωπικό μου συμφέρον. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μόνο να κερδίζει. Αυτός είναι ο στόχος μου και να κερδίσω τίτλους κι αυτό που θέλω να κάνω είναι μέσα από συλλογική δουλειά να βοηθάω και εγώ ως παίκτης».

Η υπόσχεσή του στον κόσμο της Ομόνοιας: «Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους για αυτό είμαι εδώ. Ξέρει ο κόσμος της Ομόνοιας τι να περιμένει από τον Φώτη. Αυτό θα προσπαθήσω να δώσω και όπως κάνουν όλοι θα ζητήσω κι εγώ να είναι κοντά στην ομάδα που είναι έτσι κι αλλιώς. Όλοι μαζί, κόσμος διοίκηση, παίκτες προπονητής να δώσουμε αυτό που είναι αυτονόητο για όποιον έρχεται στην Ομόνοια».

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ