aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει να το κάνει πρώτη φορά

Ομόνοια: Θέλει να το κάνει πρώτη φορά

Αναζητώντας κάποιος λόγους που η Ομόνοια έμεινε μακριά από την κορυφή, θα βρει αρκετούς. Ένας απ’ αυτούς είναι η έλλειψη νικηφόρου σερί. Μέχρι τις δύο διαδοχικές νίκες έφθασαν οι πράσινοι, όπως και τώρα επί των Απόλλωνα και Παραλιμνίου. Γι’ αυτό και στο αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα στο ΓΣΠ (17:00, Primetel1) θα θελήσουν να τριτώσει το καλό, να πετύχουν για πρώτη φορά τρίτη νίκη στη σειρά, χτίζοντας σερί και δυναμική.

Άλλωστε, μόνο έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια να πετύχει κάτι καλό στην τρέχουσα σεζόν. Οι πρόσφατες επιτυχίες με μηδέν παθητικό, δείχνουν ότι οι «τριφυλλοφόροι» βρίσκουν ρυθμό και σταθερότητα σε εμφανίσεις και αποτελέσματα. Επιβάλλεται όμως να έχουν συνέχεια και συνέπεια, για να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

«Θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Σίγουρα περιμένουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι όπως αυτό με το Παραλίμνι. Θα πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ από νωρίς και αν δεν έρθει να συνεχίσουμε, να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό και να προσπαθούμε για να σκοράρουμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κακουλλή στην κάμερα της Ομόνοιας. Σύμφωνα με των εκ των πρώτων σκόρερ των πρασίνων, οι τομείς που θα πρέπει να εστιάσουν για να κερδίσουν είναι «να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, να κρατήσουμε το μηδέν και να ψάξουμε όσο πιο νωρίς γίνεται το πρώτο γκολ. Αν έρθει νωρίς θα είναι πιο εύκολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ