aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει να το… γυρίσει

Ομόνοια: Θέλει να το… γυρίσει

Η επάνοδος στις επιτυχίες αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για την Ομόνοια, αφού ο αυριανός επαναληπτικός με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ είναι δίχως αύριο. Το αποτέλεσμά του θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει θέση στην κληρωτίδα την Πέμπτη για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Η Ομόνοια θα χαράξει την επόμενη μέρα και θέλει στο θεσμό του κυπέλλου να συνεχίσει να είναι πετυχημένη, αφού μόνο έτσι θα κυνηγήσει τα όνειρά της, θα μπορέσει να ψάξει την κατάκτηση του τροπαίου που θα σημαίνει εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Έστω και τώρα, η Ομόνοια θα θελήσει να δείξει ποια είναι, όπως είπε και ο Λοΐζου σε δηλώσεις του στο «OFC TV». «Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στον ημιτελικό. Πρέπει να δείξουμε πρώτα απ’ όλα ποιοι είμαστε για να καταφέρουμε να συνεχίσουμε στο κύπελλο», σχολίασε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Όσο για την απογοητευτική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και τη βαριά ήττα, υπογράμμισε: «Στεναχωρηθήκαμε από το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι που πέρασε, αλλά μόνο την Τετάρτη, το κρίσιμο με την ΑΕΛ». Οι πράσινοι θέλουν να γυρίσουν την κατάσταση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως την κακή σεζόν στο πρωτάθλημα, με επιτυχία στο κύπελλο. Κληθείς να στείλει το μήνυμά του στον κόσμο της Ομόνοιας, είπε: «Ο κόσμος πάντα έρχεται, πάλι θα μας βοηθήσουν στο μέγιστο για να πάρουμε την πρόκριση».

Σε καλά επίπεδα κυμαίνεται η διάθεση των εισιτηρίων και εκτιμάται ότι αύριο στο ΓΣΠ θα έχει τουλάχιστον 8.000 φίλους της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ