aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει να το αλλάξει στα πλέι οφ

Ομόνοια: Θέλει να το αλλάξει στα πλέι οφ

Το τελευταίο διάστημα η Ομόνοια παρουσιάζεται αλλαγμένη προς το καλύτερο, κάτι που το μαρτυρούν οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Μέσα σ’ αυτή την προσπάθεια να διατηρηθεί σε ετοιμότητα για τα παιχνίδια του κυπέλλου με την Πάφος FC, θα θελήσει να βελτιώσει και τον απολογισμό της α’ φάσης απέναντι στις ομάδες που θα έχει ως αντιπάλους στα πλέι οφ.

Ήδη η ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ κρίνεται ως θετική, παρόλο που ο στόχος ήταν η νίκη, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην α’ φάση μέτρησε δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες χωρίς να πετύχει γκολ.

Η Ομόνοια, λοιπόν, από τους 30 βαθμούς που διεκδίκησε απέναντι στις πέντε αντιπάλους που έχει στο πρώτο γκρουπ, μάζεψε μόλις οκτώ (ποσοστό μόλις 26,6%). Είναι κι αυτό ένα στοιχείο ανάμεσα σε άλλα, που καταδεικνύει γιατί η πορεία της στην τρέχουσα σεζόν δεν είναι η αναμενόμενη.

Συγκεκριμένα, πανηγύρισε μόλις δύο φορές σε 10 αγώνες, απέναντι σε ΑΕΚ και Απόλλωνα στο ΓΣΠ, ενώ έμεινε στην ισοπαλία με Άρη (εκτός έδρας) και Πάφος FC (ΓΣΠ). Στα άλλα έξι παιχνίδια δέχθηκε ισάριθμες ήττες. Μόνο από τον ΑΠΟΕΛ έχασε δύο φορές, ενώ ηττήθηκε έστω και μια φορά από τους άλλους τέσσερις αντιπάλους τους πρώτου ομίλου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Α’ ΦΑΣΗ)

ΑΠΟΕΛ 0-4, 0-2
ΑΕΚ 3-2, 1-2
Άρης 1-1, 1-2
Πάφος FC 0-3, 0-0
Απόλλων 1-2, 2-0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ