aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει να στοχεύσει σωστά

Ομόνοια: Θέλει να στοχεύσει σωστά

Παρόλο που σε μια μακρά μετεγγραφική περίοδο μπορούν να προκύψουν πολλές ανατροπές, στην Ομόνοια δεν υπάρχει πρόθεση για πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Θα πει κάποιος, «μα πως είναι δυνατόν από τη στιγμή που η πορεία της στο πρωτάθλημα δεν ήταν η αναμενόμενη».

Πέρα του ότι, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο, αν και με κάποιους θα γίνει προσπάθεια τερματισμού, επικρατεί η άποψη πως έχουν τις δυνατότητες και με τον Αυγουστή παρουσιάστηκαν αλλαγμένοι προς το καλύτερο σε σχέση με προηγουμένως.

Λίγες, λοιπόν, αλλά αυτή τη φορά ποιοτικές μετεγγραφές, θα θελήσει να υλοποιήσει η Ομόνοια στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο που αρχίζει από σήμερα. Η προσπάθεια τους θα είναι να στοχεύσουν ψηλά στις επιλογές τους, προσδοκώντας να επιτύχουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια να πετύχει τους υψηλούς στόχους της στη νέα σεζόν.

Να αποφευχθούν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντες στις μετεγγραφές, τα οποία πλήρωσε το «τριφύλλι», πέρσι μένοντας εκτός εξάδας για πρώτη φορά και φέτος τερματίζοντας στην έκτη θέση και 25 βαθμούς μακριά από τον πρωταθλητή Άρη. Το έσωσε με ισάριθμες κατακτήσεις κυπέλλου, όμως για την Ομόνοια ο μεγάλος και διαχρονικός στόχος της είναι το πρωτάθλημα.

Εξάλλου, η Ομόνοια ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Έκτορ Γιούστε. «Ο ποδοσφαιριστής τίμησε με την παρουσία του τη φανέλα της Ομόνοιας τις τελευταίες δυο αγωνιστικές περιόδους, κατά τις οποίες αγωνίστηκε σε 63 παιχνίδια και πέτυχε δυο γκολ» σημείωσε μεταξύ άλλων και των ευχαριστεί για την προσφορά του. Για τον Μπασιρού, η πρόθεση είναι ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Αυτό θα γίνει εφόσον υπάρξει κατάληξη στο οικονομικό, την ώρα που καραδοκούν κι άλλες ομάδες, μια απ’ αυτές είναι η ΑΕΚ. Όσο για τον Βενιζέλου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ