aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει να πάρει φόρα…

Ομόνοια: Θέλει να πάρει φόρα…

Από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα προέρχεται η Ομόνοια και σήμερα, υποδεχόμενη την Πάφος FC (18:00, Primetel1), θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να φτιάξει ψυχολογία και δυναμική, έτσι ώστε να πάει με φόρα στην Πάφο την Πέμπτη για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου απέναντι στη σημερινή αντίπαλό της.

Οι πράσινοι δεν κέρδισαν φέτος την Πάφος FC (0-3, 0-0) και θα επιδιώξουν να το κάνουν σήμερα στο ΓΣΠ, μπροστά στον κόσμο  τους. Ναι μεν το μυαλό θα είναι στο ματς κυπέλλου, όμως η Ομόνοια δεν θα αδιαφορήσει για τους πιο πάνω λόγους. Το «τριφύλλι», παρόλο που προέρχεται από ήττα, αγωνιστικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Γι’ αυτό και σήμερα θα επιδιώξει να συνδυάσει καλή εμφάνιση με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Αυγουστή αξιολόγησε τους διεθνείς, που πήραν χρόνο συμμετοχής με τις Εθνικές τους (οι 12 από τους 13) και αναλόγως της ετοιμότητας και της φρεσκάδας τους, θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής, έχοντας στο μυαλό του και το παιχνίδι της Πέμπτης. Δεν αναμένεται να ξηλώσει την ενδεκάδα, αλλά κάποιοι από τις βασικές επιλογές θα προφυλαχθούν. Δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους, τους κρατά σε εγρήγορση, καθώς όλοι θα είναι χρήσιμοι στην πορεία. Είναι κι άλλοι, που θεωρούνται βασικοί και θέλουν χρόνο, γι’ αυτό και ο Κύπριος τεχνικός θα θελήσει να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του.

Ο κόσμος της ομάδας, παρόλο που είναι αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο πλευρό των παικτών, πρωτίστως για να τους ωθήσει προς τη νίκη, αλλά και για να τους «ντοπάρει» ενόψει του αγώνα κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ