aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει να γίνει… κακή φιλοξενούμενη

Ομόνοια: Θέλει να γίνει… κακή φιλοξενούμενη

Μόλις μια νίκη μακριά από το ΓΣΠ πέτυχε η Ομόνοια στους αγώνες του α’ γύρου. Επικράτησε του Εθνικού με 2-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Αύριο θα ταξιδέψει στο Τσίρειο, σε μια δύσκολη αποστολή, έχοντας ως στόχο το δεύτερο «διπλό» στη σεζόν και το πρώτο σε ντέρμπι.

Είναι κι αυτό το στοιχείο δείγμα του αρνητικού ξεκινήματος για το «τριφύλλι», που προσπαθεί πλέον να πατήσει γερά και να κάνει βήματα προς τα μπρος. Οπόταν θα είναι σημαντικό να περάσει από την έδρα της ΑΕΛ και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες που προηγήθηκαν απέναντι σε Εθνικό και Άρη. Έχει την ανάγκη από μια μεγάλη νίκη, δίνοντας συνέχεια στην αντεπίθεσή της.

Άλλωστε, για να ελπίζει σε δυναμικό μπάσιμο στην υπεράσπιση του τίτλου της, μιας και έχασε πολύτιμο έδαφος, η πρωταθλήτρια της περασμένης σεζόν θα χρειαστεί να παίρνει μαζεμένους βαθμούς εντός και εκτός έδρας. Πλέον, τα περιθώρια θα στενεύουν όλο και περισσότερο όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος της α’ φάσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ