aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει και πληρώνει για Ακιντόλα, αλλά υπό όρους

Ομόνοια: Θέλει και πληρώνει για Ακιντόλα, αλλά υπό όρους

Όχι μόνο δεν έχει διαγράψει το όνομα του Νταβίντ Ακιντόλα από τη μετεγγραφική της λίστα η Ομόνοια, αλλά ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε όσο κανέναν άλλον ο Χένινγκ Μπεργκ για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής των πρασίνων.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» έχει δύο κενές θέσεις στο ρόστερ και η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως θα γίνει κίνηση για απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου και η δεύτερη μετεγγραφή θα αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Όσο υπάρχει πιθανότητα απόκτησης του Νταβίδ Ακιντόλα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θ’ αποτελεί προτεραιότητα για την Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων. Στην Ομόνοια ναι μεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να φέρουν ξανά τον Ακιντόλα στο «Ηλίας Πούλλος», όμως δεν είναι διατεθειμένοι να πέσουν «θύμα» της Μίντιλαντ. Οι Δανοί ζητούν 1.000.000 ευρώ και περιμένουν πως μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, στις 15 Σεπτεμβρίου, είτε η Ομόνοια είτε ο ΑΠΟΕΛ θα αυξήσουν τις προσφορές τους.

Τα όσα διέρρευσαν οι Δανοί περί ενδιαφέροντος τρίτης ομάδας που είναι διατεθειμένη να προσφέρει 1.000.000 ευρώ για τον Ακιντόλα εκλαμβάνονται ως μοχλός πίεσης, αφού δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχει η πίστη πως όσο πλησιάζει το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου οι Δανοί θα ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις ώστε να ανοίξει ο δρόμος για απόκτηση του Ακιντόλα, από την στιγμή που δεν είναι στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ