aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει δικούς της και τους δύο!

Ομόνοια: Θέλει δικούς της και τους δύο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Νεόφυτος Λάρκου για ευνόητους λόγους δεν τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για τους τερματοφύλακες στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. «Επειδή είμαστε σε διαδικασία συζήτησης δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω οτιδήποτε. Προσπαθούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Είναι το τίμημα που φέραμε πάνω από έναν τερματοφύλακα επιπέδου», είχε πει χαρακτηριστικά, κληθείς να αναφερθεί στο μέλλον των Φαμπιάνο και Ουζόχο.

Ωστόσο, πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως, η προσπάθεια του αθλητικού διευθυντή και των συνεργατών του είναι, να συνεχίσουν στην Ομόνοια και οι δύο τερματοφύλακες. Ακολούθως, αποκάλυψε ότι, η πρόθεση είναι για αγορά του Ουζόχο από τη Λα Κορούνια, με την οποία θα εισέλθουν σε συζητήσεις όταν ομαλοποιηθεί διοικητικά η κατάσταση στον ισπανικό σύλλογο. Ο Ουζόχο υπολογίζεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί τον Οκτώβριο, ο Παναγή επίσης προέρχεται από τραυματισμό, γι’ αυτό και η Ομόνοια χρειάζεται έναν έμπειρο τερματοφύλακα ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της σεζόν, με την ομάδα να συμμετέχει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φαμπιάνο φαντάζει ως η πιο ιδανική περίπτωση, με τους πράσινους να επιδιώκουν την παραμονή του. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης μέχρι τέλος Μαΐου, υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Ανδρέα Λουγκρίδη. Κι αυτό, για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετές εβδομάδες. Διαφάνηκε ότι, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι σε θέση να μπει αμέσως στο πρόγραμμα προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό και οι δυο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο διαπραγμάτευσης, με στόχο να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Διαβάστε επίσης: Μποτεάκ: «Πρόταση από άλλη ομάδα; Όχι είναι καλά…»

Από πλευράς Ομόνοιας είναι πλήρως ικανοποιημένοι από το τι πρόσφερε ο έμπειρος τερματοφύλακας στο διάστημα που αγωνίστηκε. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα για την παρουσία του στους πράσινους, γεγονός που ενισχύει την προσπάθειά τους για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Σε περίπτωση που δεν καρποφορήσει η προσπάθεια παραμονής του Φαμπιάνο, θεωρείται βέβαιο ότι στην Ομόνοια θα αναζητήσουν άλλη επιλογή για τον «άσο».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το κενό… φωτογραφίζει Παπουλή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ