aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει «αφεντικό» μακράς… πνοής

Ομόνοια: Θέλει «αφεντικό» μακράς… πνοής

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ακόμα λίγη υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Ομόνοιας μέχρι να ακούσουν/διαβάσουν το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος είναι εντός της ερχόμενης εβδομάδας να υπάρξει οριστική κατάληξη στο ζήτημα, καθώς μετά από αξιολόγηση δεκάδων προπονητών που προτάθηκαν η Ομάδα Προγραμματισμού κατέληξε στους τέσσερις που πληρούν τα βασικά κριτήρια που τέθηκαν εξ’ αρχής.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των «πρασίνων» Νεόφυτος Λάρκου, ο οποίος χειρίζεται προσωπικά το κεφάλαιο «προπονητής», είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας μέσω διαδικτύου τις πρώτες επαφές-συνεντεύξεις με τους υποψηφίους τεχνικούς και ήρθε η στιγμή που θα αποκλείσει κάποια/ες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Κατελάρης: Δεν άλλαξε κανένας την στάση του

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να κάνουν μία μικρή υπέρβαση στο θέμα προπονητή, που να μοιάζει πιο ιδανική από κάθε άλλη στο αγωνιστικό τμήμα. Κάτι που δίνει ξεκάθαρα ότι στην Ομόνοια είναι αποφασισμένοι να βάλουν στην άκρη του πάγκου έναν καλό προπονητή που να δούλεψε σε ομάδες με πρωταγωνιστική πορεία και γιατί με ευρωπαϊκές παραστάσεις, έστω Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά τις τελευταίες αποτυχημένες επιλογές, οι «πράσινοι» προσπαθούν για συμφωνία με προπονητή μακράς… πνοής, που ν’ αντέξει δηλαδή τον ηλεκτρικό πάγκο της Ομόνοιας, αλλά και θα οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων, κάτι που έχει λείψει πολύ τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα. Απ’ εκεί και πέρα, οι πρωτευουσιάνοι θα αρχίσουν το «χτίσιμο» ανάλογα και με τις εισηγήσεις (και) του νέου προπονητή, ο οποίος θα συνεργαστεί μαζί με τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Διευθυντή του Τμήματος Σκάουτινγκ, Σίμο Ταραπουλούζη. Θεωρείται βέβαιο ότι ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί κατά ένα ποσοστό 90% ο μετεγγραφικός σχεδιασμός μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ