aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θα τραβήξει του Ακιντόλα, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια

Ομόνοια: Θα τραβήξει του Ακιντόλα, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια

ΤOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τον θέλουν και το «φώναξαν» δημοσίως στην Ομόνοια, ενώ εδώ και μέρες κάνουν ενέργειες για να κάνουν «δικό» τους τον Νταβίντ Ακιντόλα με οποιονδήποτε τρόπο. Ωστόσο, απ’ ό,τι έχει διαφανεί, πρόκειται για ένα κεφάλαιο που ναι μεν κρίνεται σημαντικό αλλά θα τραβήξει χρονικά. Από τη μια είναι η Μίντιλαντ με τις απαιτήσεις της και τον τρόπο που σκέπτεται να παραχωρήσει τον Νιγηριανό εξτρέμ και από την άλλη ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που δεν είναι αρνητικός για να συνεχίσει στο «τριφύλλι», αλλά δεν θα πει όχι στην προοπτική να αγωνιστεί σ’ ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Είναι φυσικό πως θα δει τις επιλογές του και αναλόγως να αποφασίσει για το μέλλον του.

Γίνεται αντιληπτό πως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, γι’ αυτό και στην Ομόνοια δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Άρχισαν δειλά–δειλά να βλέπουν και αλλού για επιλογή στο δεξί άκρο της επίθεσης. Θέλουν με αυτό τον τρόπο να είναι προετοιμασμένοι στο ενδεχόμενο μη παρουσίας του Ακιντόλα στο ρόστερ της νέας περιόδου. Αξιολογούνται υποψήφιοι και αν προκύψει κάτι καλό, θα έχουν κάποιες επιλογές ως εναλλακτικές λύσεις. Δεν θα βιαστεί η Ομάδα Προγραμματισμού, που θα θελήσει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια με την περίπτωση Ακιντόλα. Εάν τα ξεπεράσει και κρίνει ότι επιβάλλεται η παρουσία δεξιού εξτρέμ στο ρόστερ, τότε δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να κινηθεί για σύναψη συνεργασίας με άλλο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: 0.8% να «πέσει» στους αδύνατους, οι 13 σίγουροι υποψήφιοι αντίπαλοι

Όσον αφορά στον Ουζόχο, που διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια έως τις 30 Ιουνίου, προπονείται στο «Ηλίας Πούλλος» υπό τις οδηγίες του προπονητή του Ανδρέα Λουγκρίδη. Στην Ομόνοια τονίζουν πως, δεν έχουν κάποια ένδειξη ότι ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με άλλη ομάδα. Άλλωστε, όπως σημειώνουν, διατηρεί συμβόλαιο με τη Λα Κορούνια, η οποία ψάχνεται ακόμη διοικητικά. Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι πράσινοι θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στον ισπανικό σύλλογο για αγορά του Ουζόχο. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η αξιολόγηση επιθετικών, ενώ με τον Κίκο απομένουν κάποια διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ