aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θα θελήσει να την πατήσει... στον κάλο

Ομόνοια: Θα θελήσει να την πατήσει… στον κάλο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από τέσσερις αγώνες, υπάρχει εικόνα για τα συν και τα πλην μιας ομάδας. Λίγο ή πολύ γνωρίζει η μια την άλλη. Εκεί που έδειξε να πονάει η Πάφος FC, προσεχής αντίπαλος της Ομόνοιας, είναι στην άμυνα. Να, λοιπόν, πού θα θελήσει να χτυπήσει η ομάδα του Μπεργκ, ώστε να μπορέσει να φύγει με το «διπλό».

Η Πάφος FC δέχθηκε οκτώ γκολ σε τέσσερις αγώνες και μετά το Παραλίμνι διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Ομόνοια με τα επτά γκολ ενεργητικό διαθέτει την πρώτη επιθετική γραμμή μαζί με Ανόρθωση και Εθνικό.

Διαβάστε επίσης: Πρέπει να προσέχει για να (τον) έχει…

Ο Μπεργκ, που είναι προπονητής που διαβάζει προσεκτικά το παιχνίδι του αντιπάλου και δουλεύει πολύ στην τακτική, θα έχει διαπιστώσει την αμυντική αδυναμία της Πάφος FC. Δέχθηκε γκολ και στα τέσσερα παιχνίδια, ενώ όταν δεχθεί πίεση, χάνει τη συγκέντρωσή της και οι ποδοσφαιριστές της υποπίπτουν σε αβίαστα λάθη.

Διαβάστε επίσης: Στο ταμείο πέραν των €10.000.000!

Με τον τρόπο που θα επιλέξει να παρουσιάσει την ομάδα του, ο Νορβηγός προπονητής θα θελήσει να αξιοποιήσει τα επιθετικά της ατού και αφού καταφέρει να σκοράρει, θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό θα ενισχυθεί με καλή αμυντική συμπεριφορά, για την οποία επίσης διακρίνεται η ομάδα της Λευκωσίας αφού έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ και αυτά με πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: «Όταν τους βλέπω… νιώθω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο»

Στο «τριφύλλι», βάσει και των τοποθετήσεων του Μπεργκ, έχουν επίγνωση των δυσκολιών της αυριανής αναμέτρησης. Η Πάφος FC έχει ποιότητα, φάνηκε ανέτοιμη, όμως στο διάστημα της διακοπής τής δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει. Γι’ αυτό και στην Ομόνοια, όπως τονίζουν, θα πάνε προετοιμασμένοι και υποψιασμένοι. Την ίδια ώρα, υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρούν οι πράσινοι πως από τα δικά τους πόδια εξαρτάται μια νέα επιτυχία.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο Μποτεάκ εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή και αν κριθεί αναγκαίο, θα πάρει και χρόνο συμμετοχής. Οπόταν οι πράσινοι πάνε κομπλέ στην Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ