aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θα θελήσει να στείλει μήνυμα ελπίδας

Ομόνοια: Θα θελήσει να στείλει μήνυμα ελπίδας

Αν δεν σπρώξει η ίδια, μάλιστα με αρκετή δύναμη, δεν θα γυρίσει ο τροχός. Η Ομόνοια, λοιπόν, στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βασιλεία στο ΓΣΠ (19:45, Cytavision3), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ, θα θελήσει να δώσει μήνυμα ελπίδας.

Παρά τον βαθμό δυσκολίας αλλά και χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, πρέπει να φωνάξει ότι είναι σε θέση να βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Της δίνεται η δυνατότητα, σ’ ένα ματς που δεν θα πρέπει να έχει ιδιαίτερο άγχος, αλλά να το δει ως πρόκληση για μια ευρωπαϊκή επιτυχία επί ενός ανώτερου αντιπάλου, να δημιουργήσει δυναμική για τη συνέχεια.

Από τη στιγμή που τα βαθμολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν στην Ομόνοια να ελπίζει σε κάτι αξιόλογο στον όμιλο, αν και μαθηματικές ελπίδες μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχουν, μπορεί να παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο. Όποιοι κι αν κληθούν να αγωνιστούν, καλούνται να ψάξουν καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα. Γιατί, σύμφωνα με τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, με την Ομόνοια να είναι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά και με τι έχει τονίσει ο Μπεργκ για το πού θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα, σίγουρα θα προκύψουν αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αυτό και μόνο, καθιστά απρόβλεπτο το αρχικό σχήμα της Ομόνοιας. Ο Νορβηγός τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές, θέλοντας να ξεκουράσει και να προφυλάξει ποδοσφαιριστές που προορίζονται βασικοί για το ματς της Κυριακής με τον Εθνικό. Από τον «άσο» έως και τον επιθετικό κορυφής, υπάρχουν ερωτηματικά. Ρισκάροντας για τις επιλογές στην ενδεκάδα, η Ομόνοια θα παρουσιαστεί με τους Ουζόχο, Ψάλτη, Χούμποτσαν, Γιούστε, Παναγιώτου, Κίκο, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Τζιωνή ή Παπουλή, Ατιέμγουεν, Κακουλλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ