aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θα πάρει ξανά το ρίσκο ο Αναστασίου;

Ομόνοια: Θα πάρει ξανά το ρίσκο ο Αναστασίου;

Αναγκασμένοι να πατήσουν «γκάζι» με το… καλημέρα της άφιξης τους στο «Ηλίας Πούλλος» είναι τα νέα αποκτήματα της Ομόνοιας. Κολοβός, Μαυρίας και Ατζαγκούν πριν καλά-καλά εξοικειωθούν με το νέο τους περιβάλλον χρίστηκαν βασικοί από τον Γιάννη Αναστασίου στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, προφανώς και γνωρίζει ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν είναι απόλυτα έτοιμοι για να προσφέρουν το 100% των δυνατοτήτων τους, εντούτοις μη έχοντας ποιοτικές επιλογές για το μεσοεπιθετικό κομμάτι πήρε το ρίσκο. Ένα ρίσκο που είχε και συνέπειες, αφού οι δύο Ελλαδίτες (Μαυρίας-Κολοβός) στο ημίωρο του ματς έμειναν από δυνάμεις και έβγαλαν κράμπες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Χωρίς τέσσερις στον «τελικό» με την Νέα Σαλαμίνα

Πράγμα απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο. Το «τριφύλλι» αποκλείστηκε και πλέον η προσοχή στράφηκε στο μοναδικό στόχο που απέμεινε για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο αποψινός αγώνας (18/1 – 17:00) με την Σαλαμίνα κρίνεται σημαντικός ως προς την επίτευξη του στόχου για τους πράσινους, επομένως το… γκάζι μένει πατημένο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έναν επιθετικό και γρήγορα, τα δεδομένα για μετεγγραφή

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Αναστασίου θα πάρει ξανά το ρίσκο της χρησιμοποίησης στην αρχική ενδεκάδα και των τριών νέων αποκτημάτων. Επιστρέφει ο Σοάρες και αναμένεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ απόντος του Ντάρμπισαϊρ θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Ραμίρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ