aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θα κάνει την τράπουλα… άνω - κάτω;

Ομόνοια: Θα κάνει την τράπουλα… άνω – κάτω;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αυριανό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Ολίβα δεν υπολογίζει μόνο τον Αραούζο, ωστόσο θα κληθεί να αφήσει κι άλλους ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής αφού σε αυτή χωράνε μόνο είκοσι. Γι’ αυτό και θα θελήσει να πάρει αύριο στη Λάρνακα τους πιο έτοιμους, αυτούς που θεωρεί ότι είναι σε θέση να υποστηρίξουν το πλάνο του και θα οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Με απουσίες-έκπληξη η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Ο Ισπανός προπονητής παρουσιάζεται αποφασισμένος να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα προηγούμενα ματς και δεν έδωσαν όσα ο ίδιος περίμενε, την ώρα που άλλοι επανέρχονται και δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν.

Αυτή τη φορά ο Ολίβα αναμένεται να ανακατέψει καλά την… τράπουλα και να παρουσιάσει την ομάδα του με κλασικό ανασταλτικό μέσο, με τους Ενρίκες κατά κύριο λόγο και Κατελάρη να διεκδικούν τη θέση. Στο κέντρο της άμυνας βασικός υποψήφιος για μια θέση είναι ο Γκαφούρ και ο Χριστοφή συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ