aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Θα ακολουθήσουν οι μετεγγραφές – Κίκο, δεύρο έξω

Oμόνοια: Θα ακολουθήσουν οι μετεγγραφές – Κίκο, δεύρο έξω

Σαφώς και αυτό που προέχει για την Ομόνοια είναι η πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί είναι επικεντρωμένη η προσπάθεια των πρασίνων, παρόλο που οι ενέργειες για ενίσχυση του ρόστερ δεν σταματούν. Ωστόσο, από τη στιγμή που βρίσκονται μερικές ώρες πριν από ένα καθοριστικό παιχνίδι, είναι λογικό οι όποιες προσθήκες να γίνουν μετά.

Η περίπτωση Μπασιρού «ξεθωριάζει» και στην Ομόνοια έχουν στρέψει την προσοχή σε άλλες περιπτώσεις για τη θέση του κεντρικού μέσου. Ο Ζαχαρίου παραμένει πάντα στα υπόψη, ενώ αν θα θελήσει να καλύψει και την τελευταία θέση στον κατάλογο Α, ίσως βρεθεί στο προσκήνιο και ο Μπρούνο.

Αναγκασμένη να ζήσει χωρίς έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες της είναι η Ομόνοια για τουλάχιστον δύο βδομάδες. Ο Γιάν Λέτσγιακς δεν ακολούθησε την αποστολή των πρασίνων στην Εσθονία για τον επαναληπτικό με την Φλόρα, ενώ θα χάσει τουλάχιστον και το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Ο… κλήρος πέφτει στα πόδια του Κίκο. Ο Πορτογάλος ήταν στη «σκιά» του Λέτσγιακς και πλέον έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Τσέχο. Την περσινή σεζόν ο 28χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός κατέγραψε 12 εμφανίσεις με τη φανέλα του «τριφυλλιού» σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ