aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τέτοιο ρεζιλίκι ποτέ ξανά!

Ομόνοια: Τέτοιο ρεζιλίκι ποτέ ξανά!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Καλύτερα με τον Ολίβα», έλεγαν πολλοί φίλοι της Ομόνοιας φεύγοντας από το ΓΣΠ. Βλέποντας την τραγική εικόνα της ομάδας τους και πώς διαχειρίστηκε το παιχνίδι ο Γκόμεθ, που θέλησε να καθίσει στον πάγκο (ίσως) για να κερδίσει δόξα, νοστάλγησαν τον Ισπανό τεχνικό που είχε απολυθεί μερικές μέρες προηγουμένως. Ούτε αρχή, ούτε τέλος είχε η Ομόνοια. Και το 2-0 με το οποίο προηγήθηκε, ήταν πλασματικό, εάν αναλογιστεί κανείς τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Πάφος FC. Κι αν δεν είχε δεχθεί νωρίτερα γκολ, ήταν λόγω της καλής παρουσίας του Μεχίας και της αστοχίας των επιθετικών της αντίπαλης ομάδας.

Και πάλι, όταν η Ομόνοια πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, λίγο ή πολύ οι φίλοι της ανέμεναν ότι θα έπαιρνε το τρίποντο, κι ας μην είχε καλή παρουσία. Ποιος, όμως, θα φανταζόταν ότι θα δεχθεί τέσσερα γκολ σε οκτώ λεπτά. Τέτοιο ρεζιλίκι ποτέ ξανά! Η Πάφος FC την υποχρέωσε να τρέχει την μπάλα, οι αμυντικοί να μην ξέρουν από πού θα τους έλθει η μπάλα και να μοιάζουν σαν «σταματημένοι» και ανήμποροι να αντιδράσουν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στην Κύπρο αύριο ο Ινγκεμπρίγκτσεν, αποκάλυψε πρόταση του ΑΠΟΕΛ

Χάλι μαύρο η Ομόνοια, με την ευθύνη για τον τρόπο παρουσίας της και αντίδρασής της, που δεν ήλθε ποτέ μετά που δέχθηκε το χαστούκι, να τη φέρει αποκλειστικά ο Γκόμεθ. Επίσης, είναι ξεκάθαρο πως, στην ομάδα δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Ενδεικτικό ότι, στα προηγούμενα ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ και έχασε, προχθές αν και προηγήθηκε με 2-0, δέχθηκε μια απίστευτη ανατροπή, ενώ μετρά δύο χαμένα πέναλτι από διαφορετικούς εκτελεστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ