aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τέσσερα γκολ που δεν… συνήθισαν τον Μπεργκ

Ομόνοια: Τέσσερα γκολ που δεν… συνήθισαν τον Μπεργκ

Φιλικό για χρήσιμα συμπεράσματα για τον Χένιγκ Μπεργκ ήταν το σαββατιάτικο κόντρα στη Δόξα. Ο Νορβηγός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δώσει λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που το χρειάζονταν, όπως επίσης και στον Κατελάρη που προέρχεται από αποχή λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη, το «τριφύλλι» δέχθηκε τέσσερα γκολ, στοιχείο το οποίο δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο του στα τέσσερα προηγούμενα διαδοχικά ματς κόντρα σε Ανόρθωση, ΑΕΛ (φιλικά) και Δόξα, Νέα Σαλαμίνα (1η και 2η αγωνιστική αντίστοιχα). Σαφώς και μια ήττα σε φιλική αναμέτρηση είναι το τελευταίο που απασχολεί, όπως τόνισε και ο Μπεργκ σε σχετικές του δηλώσεις.

Παράλληλα, ανέφερε και το εξής: «Από την άλλη δεχθήκαμε κάποια γκολ τα οποία συνήθως δεν δεχόμαστε. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο το αποτέλεσμα δεν ήταν το πιο σημαντικό», ατάκα που αποδεικνύει πως και ο ίδιος ο προπονητής είναι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία των πρασίνων, γι’ αυτό και… παραξενεύτηκε για τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Εξάλλου, απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες οι Λανγκ, Κούσουλός και Ουζόχο που αποτελούσαν βασικές επιλογές για τον Νορβηγό, γι’ αυτό και η αμυντική γραμμή «ξηλώθηκε» λόγω των απουσιών και έτσι πήραν λεπτά συμμετοχής οι Νικολάου-Παναγιώτου. Σαφώς και τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε σε φιλικό δεν φέρνουν ανησυχία στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, καθώς στα επίσημα έχει πάρει (μέχρι στιγμής) άριστα. Το επόμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δηλώσουν πως θέλουν να επιστρέφουν στην… ελιτ του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ