aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Τεσσάρα» με… ενδεκάδα Ευρώπης, το βλέμμα στο Ζάγκρεμπ

Ομόνοια: «Τεσσάρα» με… ενδεκάδα Ευρώπης, το βλέμμα στο Ζάγκρεμπ

Μετά την ισοπαλία απέναντι στη Βίσλα Πλοκ, η Ομόνοια πανηγύρισε την πρώτη της φιλική νίκη στο Κιέλτσε αφού επικράτησε της Γκόρνικ Ζαμπρίζε με 4-3. Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Μποτεάκ που πέτυχε δύο γκολ (16’, 53’)και έδωσε και μία ασίστ. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Ντούρις (3’) και Τσέποβιτς (59’).

Ο Μπεργκ, που χρησιμοποίησε 17 ποδοσφαιριστές, αν και είχε απουσίες λόγω COVID-19, έδειξε σε μεγάλο βαθμό τις προσθέσεις του για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια και δη τα ευρωπαϊκά. Ενδεχομένως να προκύψουν μια–δυο αλλαγές.

Παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ο Φαμπιάνο. Τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέσγιακς. Στη μεσαία γραμμή, οι Κούσουλος και Γκόμεθ στον άξονα, ο Μποτεάκ δεξιά και ο Ντίσκερουντ αριστερά. Στην επίθεση, οι Ντούρις και Τσέποβιτς. Το φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, δεν θα διεξαχθεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Το βλέμμα στο Ζάγκρεμπ θα έχουν απόψε στην Ομόνοια. Η Ντιναμό φιλοξενεί τη Βαλούρ Ισλανδίας (20:00), στον πρώτο αγώνα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία εκ των δύο ομάδων θα βρεθεί στον δρόμο της Ομόνοιας στην επόμενη φάση. Απόλυτο φαβορί είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ