aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τέρμα το «ράβε-ξήλωνε»

Ομόνοια: Τέρμα το «ράβε-ξήλωνε»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μετά από χρόνια ποτισμένη από αρκετή απογοήτευση, η Ομόνοια θέλει όχι απλώς να κάνει μια καλή εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα αλλά να έχει πρωταγωνιστική πορεία. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος της νέας διοίκησης από το περασμένο καλοκαίρι. Η πρώτη σεζόν ήταν αποτυχημένη, με την ομάδα να τερματίζει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η πατρική εγκατάλειψη, το μπέιζμπολ και το παρατσούκλι «Μίκου»

Οι θέσεις κάτω από την τετράδα έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται συνήθειο, αφού τα τελευταία έξι χρόνια τερματίζει κάτω από την 3η θέση. Οι αδυναμίες της εδράζονταν κυρίως από την απουσία οικονομικής ευρωστίας και του μεγάλου χρέους που κουβαλούσε.

Αφήνοντας κατά μέρος το οικονομικό μέρος, μιας και πλέον με την έλευση του Σταύρου Παπασταύρου το πρόβλημα αυτό έχει ξεπεραστεί, αυτό που διαπιστώνει κανείς εξετάζοντας την παρουσία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια και εκείνο που μπορεί κάποιος βάλει την υπογραφή του, είναι η απουσία βασικού κορμού με αποτέλεσμα κάθε χρόνο το «ράβε – ξήλωνε» την πληγώνει ολοένα και βαθύτερα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν είναι η ηλικία του «Μίκου» που προβληματίζει

Φέτος άρχισε μια νέα προσπάθεια με στόχο να δημιουργηθεί ένας ικανός αριθμός ποδοσφαιριστών που να αποτελέσουν ένα κορμό ποιοτικών παικτών και στους οποίους θα βασιστεί τα επόμενα χρόνια για το χτίσιμο ομάδας πρωταθλητισμού. Σε αυτό το στόχο μεγάλο ρόλο θα παίξει η παρουσία του νέου προπονητή Χένιγκ Μπεργκ και η στήριξη που θα έχει από τους διοικούντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ