aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Τέλος τρεις, οι δύο επόμενοι και το ερωτηματικό

Oμόνοια: Τέλος τρεις, οι δύο επόμενοι και το ερωτηματικό

Μπήκε το νερό στο… αυλάκι στην Ομόνοια από τις πρώτες μέρες του 2019. Η διοίκηση των πρασίνων το είπε και το έκανε καθώς υλοποιεί τα θέλω του Γιάννη Αναστασίου.

Μέχρι στιγμής, αποτέλεσαν παρελθόν οι Ζαΐλσον, Αλμπίν και Ζαρκίνιο, ενώ αποκτήθηκαν οι Δημήτρης Κολοβός και Χάρης Μαυρίας. Μάλιστα, ο πρώτος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Ομόνοιας στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζει πόλη και φανέλα ο Ζαΐλσον

Πλέον αποτελεί ερωτηματικό η αποδέσμευση ή εγγραφή του Μάρκο Μότα. Ο Ιταλός ακραίος αμυντικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε για αρκετό χρονικό διάστημα (σ.σ. πέρασε και την πόρτα του χειρουργείου), συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με τον Ελλαδίτη κόουτς προς το τέλος του 2018 να δηλώνει πως θα εγγραφεί ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν.

Προ ημερών τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν με τον έμειρο Ιταλό να είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες εκτός πλάνων. Ο Μότα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ και σαφώς η περίπτωση του εμπεριέχει περισσότερες δυσκολίες και χρειάζεται ειδικής μεταχείρισης.

Εξελίξεις αναμένονται και για τον Χόρχε Ενρίκες, καθώς ούτε ο Μεξικανός βρίσκεται στις  επιλογές του Αναστασίου. Οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο πως θα αποχωρήσει και αυτός από την ομάδα της πρωτεύουσας. Πλέον, αναμένεται επίσημο φιρμάνι για τις συνεργασίες των δύο πλευρών.

Την ίδια ώρα, υπάρχει πρόθεση παραχώρησης του Γκρίνιτζ με τη μορφή δανεισμού και σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε για μερικές μέρες με την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ